Parodi MV Peluang Kedua, Bell Ngasri bikin ramai terhibur, “Lagi style…”

#video dibawah

Pada malam tadi, buat peminat rancangan hiburan popular pastinya mengetahui bahawa penyanyi Nabila Razali antara tetamu jemputan yang hadir di Meletop bagi berkongsikan perkembangan dirinya kepada peminat.

Ternyata juga, pencapaian lagu Peluang Kedua yang meraih jutaan tontonan membuatkan Nabila Razali sempat membuat persembahan secara live di Meletop.

Walau bagaimanapun, apa yang menjadi perhatian buat peminat Nabila Razali juga apabila dapat melihat segmen parodi tentang muzik video Peluang Kedua dia bersama MK dari kumpulan K-Clique yang ternyata menghiburkan orang ramai.

Mana tidaknya, penangan parodi dari pelawak popular Bell Ngasri yang seperti biasa tidak mengecewakan warganet sekian lama dan yang terbaharu ini juga berjaya membuatkan warganet gelak besar.

Apatah lagi, Bell Ngasri membuat parodi babak MK atau nama sebenarnya Muhammad Hairi Amin dalam muzik video rasmi Peluang Kedua lalu menerima pelbagai reaksi warganet yang menontonnya.

Menerusi perkongsian video parodi di Youtube Meletop juga ternyata Bell dikatakan tidak mengecewakan warganet lagi dengan lawak-lawaknya yang menghiburkan dan dalam pada masa yang sama, video itu ditonton banyak kali.

“Lagi style dari real MK…”

Parodi MV Peluang kedua

Parodi MV Peluang kedua

“Sumpah lawak…”

Screenshot_101

Screenshot_102

“Kelakar gila…”

Parodi MV Peluang kedua

Screenshot_104

Dalam pada itu, buat yang belum melihat persembahan Peluang Kedua Nabila Razali di rancangan hiburan Meletop, anda boleh ikuti kisah yang dikongsikan seperti berikut:

 

Video

HCL

Nyanyi ‘live’ di Melet0p, Nabila Razali akhirnya tak terkucil lagi. dipuji warganet

Penyanyi dan pelakon, Nabila Razali bukanlah selebriti yang asing lagi dalam dunia hiburan tanah air dan gara-gara penangan lagu duet dia bersama MK dari kumpulan K-Clique membuatkan lagunya berjudul Peluang Kedua semakin mendapat perhatian.

Malah, difahamkan muzik video rasmi Peluang Kedua sudahpun mencapai lebih 8 juta tontonan dalam masa yang tidak lama sekali gus mengundang nama selebriti ini sering mencuri tumpuan warganet.

Pada malam tadi pula, Nabila Razali hadir sebagai tetamu jemputan di rancangan Meletop dan dia turut berkongsi mengenai lagu tersebut.

Walau bagaimanapun, apa yang menjadi perhatian di rancangan Meletop pada malam tadi juga apabila Nabila Razali melakukan persembahahan live dengan menyanyikan lagu Peluang Kedua.

Meskipun ketiadaan MK, Nabila Razali berhasil membawakan lagu Peluang Kedua dengan alunan gitar dan ternyata, dia meraih pelbagai reaksi positif.

Menerusi Youtube, rata-rata melihat bahawa Nabila Razali semakin baik dalam membawakan lagu berkenaan dan memuji penyanyi terbabit dengan pelbagai komen positif.

“Pengawalan suara yang semakin baik. Melting dengar suara Bella”

Nabila Razali

Dalam pada masa yang sama, netizen turut memuji sikap Nabila Razali dan mengharapkan agar dia tidak mengambil peduli dengan kata-kata orang lain.

“Well, aku rasa bagus la dia buat macam ni…”

Nabila Razali

Screenshot_79

 

“Bagus je dia nyanyi…”

Nabila Razali

Nabila Razali

Screenshot_82

Dalam pada itu, anda boleh ikuti juga kisah-kisah lain dibawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

video

HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*