Baru Hari Pertama Hantar Anak Dekat Pengasuh, Badan Dah LebamLebam.. Penjelasan Pengasuh Tk Masuk Akal

Seorang wanita dikenali sebagai Hazirah Khairi menerusi kumpulan Khidmat Pengasuh Shah Alam di laman Facebook, tampil ‘meluahkan’ apa yang terjadi kepada anaknya. Menerusi dua keping foto yang dikongsi terdapat kesan seperti lebam pada bahagian lengan anaknya.

Anak kenaDera?

Menerusi hantaran tersebut, wanita ini menceritakan itu merupakan hari pertama anaknya dihantar kepada pengasuh namun, berikutan rasa tidak ‘sedap hati’ dia dengan suaminya bertindak mengambil semula anaknya pada pukul 1 petang.

Salam semua. Saya nak tanya pendapat k0rang rasa ni sebab apa?

Dah buat report p0lis & dah pergi Hospital Shah Alam. Hospital g0vernment dia ada unit khas untuk kesKes macam ini, nama dia One Stop Crisls Centre (OSCC). D0ktor dah check baby dan cadang buat report. Sekarang p0lis tengah siasat lagi.

Mengulas lebih lanjut, wanita ini mendkwa pengasuh tersebut seolah-olah play vltcim dengan apa yang telah terjadi dan dia turut menceritakan telah mendapat nombor pengasuh berkenaan daripada kumpulan Khidmat Pengasuh Shah Alam di Facebook

Saya malas nak cerita panjang-panjang di sini.Tk nak ganggu siasatan p0lis. Tengah tunggu p0lis update lagi. Pengasuh? Play vlctim & petik butangAgama.

Ada yang tanya macam mana saya tau ada something fishy?

Pengasuh tk habis-habis WhatsApp mengadu baby nangls non-stop. Biasa lah 1st day kan lagipun baby PKP pula.

Perbualan penuh:

Menerusi tangkap layar tersebut, pengasuh berkenaan menceritakan alternatif yang dilakukan olehnya berikutan tindakan bayi tersebut yang ‘meragam’.

Pada masa yang sama, pengasuh ini juga meminta supaya mereka menceritakan hasil lap0ran daripada pihak d0ktor.

Perkongsian tersebut meraih pelbagai respon daripada netlzen yang risau terhadap keadaan bayi itu. Menerusi ruangan komen, rata-rata netlzen mendkwa itu merupakan kesan seperti telah dicublt ataupun dipukulDengan menggunakan objek.

Sumber ohbulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*