“Kaya Jam Ratus Rlbu Tp Tk Pakai Kereta Mewah ” Michael Ang Gelarkan Iqbal P0ndan Pencen.. Sekali Iqbal Mula Bersuara

Usahawan dan bakal penyanyi, Iqbal Zulkefli tampil mempertahankan diri mengenai tuduhan pengarah popular Michael Ang yang mendkwanya sengaja mencipta k0ntr0versi dan sengaja dibuat-buat untuk menarik perhatian ramai.

Antara isu yang dipersoalkan Michael adalah kenyataan Iqbal berhubung pilihannya tdak memiliki kereta mewah biarpun berkemampuan.

“Michael, ayat saya tdak suka kereta sporty. Baca betul-betul kenyataan saya. ]ika mahu dengar sedikit-sedikit, lebih balk tidak perlu bersembang terus.

“Jika hlna sangat Honda Civic yang saya guna, saya boleh saja tunjuk kereta saya yang bawa pergi pasar RM1 juta saya beli tu. Inilah punca yang buatkan saya terpksa tunjuk segalanya,” katanya.

Michael menerusi sesi siaran langsung baru-baru ini mempertikaikan kenyataan bercanggah Iqbal mengenai kereta pilihan seperti yang pernah ditulis Iqbal di media sosialnya sebelum ini.

“Sekejap kau kata kau tk suka kereta walaupun kaya tapi pakai H0nda, tiba-tiba cakap kereta idaman Bentley RM3 juta. Apa kau pr0pa?

“Kalau nak kaya buat cara kaya betul bukan kaya imaginasi,” ujar Michael yang menyifat tindakan Iqbal seakan-akan memperb0d0hkan orang ramai.

Michael turut mempersoalkan perlakuan Iqbal yang siap berjam tangan mahal ketika dikunjungi jutawan k0smetik Datuk Seri Vida di kediamannya pada pukul 3 pagi Sabtu minggu lepas.

“Kalau aku orang datang pukul 3 pagi ketuk pintu, sempat sarung t-shirt je. Ini kau ada masa nak tangkap gambar nak tunjuk jam. Tunjuk kau kaya?

“DSV kata muka dia kusam, memanglah pukul 3 pagi. Tk sempat make up, dia kan hari-hari keluar muka dia make up. Bukan putih pun,” tambahnya.

Sehubungan itu, Iqbal memohon agar sutradara tersebut menghormati dirinya dan enggan memanjangkan situasi tegang antara mereka.

“Saya menghormati Michael Ang kerana itu saya langsung tdak menjawab makian dari awal saya viral sehingga hari ini, bertubi-tubi.

“Siapalah saya untuk menafikan kata-kata Mr. Michael Ang. Namun berpanjangan dan semakin memburukkan saya tanpa berlandaskan cerita sebenar.

“Dengan rasa hormat, saya hanya mahu Michael hormati saya sebagai budak suara pondan kepit yang Michael katakan.

“Saya ingin hormati dunia industri, jaga limit namun siapa tahu begini perjalanan hidup saya.

“Saya cuba untuk tdak keluar lagu yang menjatuhkan industri muzik tanah air.

“Berikan saya peluang walaupun saya cedar saya bukan penyanyi dan bukan ingin bertanding dalam AM. Semoga Michael terus sukses,” getusnya.

Sumber : Gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

1 Comment

  1. buat iqbal yg sabar sj..bgtu lah manusia klau mau menjatukan kan seseorang yg sdh sukse..
    iqbal harus semangat iya..jgn di ambil hati..iqbal balas sj dengan senyuman..karma itu pasti berjln nggak kmn..iqbal sllu semangat iya…sy sk dengan iqbal karna iqbal pandai berbusnnes n semangat..tuhan sllu menyayangi iqbal..biar pun iqbal nggak jadi colon nya dtv.iqbal harus semangat dan menikmati kedihupan yg iqbal sdh mendapakan semuanya..igat iqbal semangat2 berjuang sampai iqbal mampu segalanya…sy doa kan iqbal sllu sukse…chayo…chayo…chayo…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*